Campbeltown Loch Blended Malt Whisky

399,00  DKK
Ikke på lager

Hos Springbank er de ikke kun kendt for deres Single Malts; de har også Blended Malts som deres prisvindende Campbeltown Loch. Denne er et blend af de fem maltwhiskyer fra Campbeltown, fra regionens tre destillerier. 46% - 70 cl. Mere information og smagsnoter nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Hos Springbank er de ikke kun kendt for deres Single Malts; de har også Blended Malts som deres prisvindende Campbeltown Loch.

Alle fem maltwhiskyer fra Campbeltown, Skotlands mindste whiskyregion, er blevet brugt til at producere Campbeltown Loch Blended Malt Scotch Whisky. Der er kun tre destillerier - Glen Scotia, Glengyle og Springbank. Men sidstnævnte producerer tre forskellige stilarter: ikke-røget (Hazelburn), let røget (Springbank) og kraftigt røget (Longrow). Denne blended malt er modnet i ex-bourbon- og ex-sherryfade, tappet og flasket på Springbank Distillery i Campbeltown.

Næsen på denne whisky byder på en tydelig smøragtig karakter og en karakteristisk antydning af havsalt, ledsaget af noter af ingefærbrød og pekannødstærte. I smagen oplever man en fyldig kombination af fløderig kaffe, saltet karamel, daddelsirup og krystalliseret brunt sukker, hvor der samtidig opstår et subtilt strejf af tørverøg. Afslutningen afslører, at tørverøgen intensiveres, mens en læderagtig nuance udvikler sig over tid. Dette skaber en kompleks og velafbalanceret whiskyoplevelse med en rigdom af smagsnuancer og en tiltalende lagdeling i både næse, smag og finish. 46% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer610854005016
LandSkotland
ProducentGlen Scotia, Springbank
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
FadtypeBourbon, Sherry
WhiskyregionCampbeltown
Peat / TørverøgLav
Whisky-typeBlended
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år