Brugal Colección Visionaria Edición 01 Rom

795,00  DKK
På lager online og i butik

Brugal Colección Visionaria Edición 01 er første udgave i en ny eksklusiv og begrænset serie af rom, der inkarnerer Brugals visionære ånd og 135 års fadekspertise. Til denne rom har Brugals fadmestre ristet fade med kakaobønner, hvilket har beriget træet med bønnernes dybe aromatiske karakter. Efter ristningen fjernes kakaobønnerne, men den indbydende aroma forbliver, hvorefter fade gøres klar til at blive fyldt med denne exceptionelle rom. 45% - 70 cl. Læs mere om denne rom nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Brugal Colección Visionaria Edición 01 er første udgave i en ny eksklusiv og begrænset serie af rom, der inkarnerer Brugals visionære ånd og 135 års fadekspertise. Hver generation af Brugal Maestro Ronero har sat deres distinkte præg, formet Brugals arv og tændt en urokkelig passion for den kunst, det er at lave rom.

Ligesom sine forgængere har Jassil Villanueva, der både er medlem af Brugal-familien og bærer titlen Maestra Ronera, dedikeret sig til kunsten at skabe exceptionelle rom. Hun inviterer dig til at dykke ned i visionen bag denne enestående kollektion, fremstillet ved hjælp af en unik fadristningsteknik særlig for Brugal.

Ved at trække på fem generationers ekspertise har Brugal forfinet processen med tønderistning med deres innovative teknik, hvor de tilføjer aromaer gennem tønderistningen. I tilfældet med Edición 01, rister Brugals fadmestre ristet fade med kakaobønner, hvilket har beriget træet med bønnernes dybe aromatiske karakter. Efter ristningen fjernes kakaobønnerne, men den indbydende aroma forbliver, hvorefter fade gøres klar til at blive fyldt med denne exceptionelle rom.

Brugal Colección Visionaria Edición 01 har rige aromaer af varm chokolade, ristet eg, krydderier og citrus - perfekt afbalanceret med blødheden af vanilje. Når du tager den første tår, møder smagen af vanilje dig med subtile antydninger af karamel, der giver plads til den rige smag af mørk chokolade og tørrede frugter, med et hint af ristede nødder. Sluttelig kan du nyde en silkeblød mundfølelse og lang eftersmag med noter af ristet eg, der bliver hængende efter sødmen forsvinder. 45% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer7460855236413
LandDominikanske Republik
ProducentBrugal
Cl.70 cl.
Alkohol procent45%
FarveMørk rom
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilSpansk
FadtypeEuropæisk Virgin Oak
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år