Brugal 1888 Rom Gaveæske m/glas

365,00  DKK
Ikke på lager

Brugal 1888 er en "Super Premium Rum" fra Den Dominikanske Republik, der er skabt som hyldest til det år, hvor Don Andres Brugal grundlagde Brugal-destilleriet. Denne gaveæske kommer med to glas og en barske. 40% - 700 ml. Læs mere om denne rom nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Brugal 1888 er med sin dobbelt lagring en rom fyldt med komplekse smagsnoter. Den er først lagret amerikanske egretræsfade i 6-8 år for derefter at ligge yderligere 2-4 år i europæiske sherryfade. Den dobbelte lagring giver nogle krydrede smagsnoter af chokolade, ristede kaffebønner, kanel og tørret frugt. De mange smagsnoter i denne elegante rom gør den perfekt til både at nyde ren, men samtidig er den også ideel i en god cocktail.

I denne gaveæske får du både en fuld flaske af den elegante Brugal 1888 samt to glas og en barske, så du, eller den kære du har valgt at give gaven til, er klar til at lave en lækker cocktail.

Brugal 1888 har en fornem mørk ravfarve og en raffineret og dynamisk aroma, der hele tiden udvikler sig i glasset. Dens komplekse karakter fremhæver krydrede nuancer, subtile hints af chokolade, ristede kaffebønner samt en anelse kanel og tørret frugt. Når du smager på Brugal 1888, bliver du mødt af en behagelig og blød smag, der fylder ganen med en levende "full body" oplevelse. Rommen har en bemærkelsesværdig afrunding, hvor karamel, træ og lakrids forenes harmonisk og efterlader en uforglemmelig eftersmag.

Brugal 1888 Rum vandt guld i kategorien "Premium Aged Rum" ved Miami Rum Festival 2015. 40% – 70cl.

Specifikationer
Varenummer10932
LandDen Dominikanske Republik
ProducentBrugal
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
FarveMørk rom og sukkerrørsspiritus
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilSpansk
FadtypeAmerican White Oak, Sherry
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år