Botran Rare Blend Ex Agave Spirit Cask Rom

Tilbudspris 549,00  DKK Regulær pris 699,00  DKK
På lager online og i butik

Botran Rare Blend Ex Agave Spirit Cask er en Single Estate Rum fra Ron Botran i Guatemala, der blev grundlagt i 1940 af de 5 Botran-brødre. Der er tale om et 100% Guatemala-produkt, da sukkerrørshøsten, destilleringen, lagringen og aftapningen alt sammen er foregået i Guatemala. Rommen er et blend af 8-25 år gammel rom, der har lagret på 5 forskellige fade, inkl. en finish i fade, der tidligere har indehold agave-spiritus. 40% - 70 cl. Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Botran Rare Blend Ex Agave Spirit Cask er en rom lavet på sukkerrørsjuiceekstrakt kaldet ’virgin honey’. Ekstrakten fermenteres og destilleres i en langsom proces der varer mellem 100 og 120 timer. Der er tale om et 100% Guatemala-produkt, da sukkerrørshøsten, destilleringen, lagringen og aftapningen alt sammen er foregået i Guatemala. Botran Rare Blend rom modnes i Guatemala's bjerge ved brug af Solera systemet, og de 8-25 år gamle fade til denne flaske er håndplukket iblandt Botran's eksklusive reserver.

Den er blevet lagret i fem forskellige typer fad, herunder tidligere amerikansk whiskeyfade, medium toastede amerikanske whiskeyfade, ex-sherry fade fra Spanien og ex-portvinsfade fra Portugal. Afslutningsvis har rommen modnet i fade, der tidligere har indehold agave-spiritus. Denne komplekse aldringsproces giver rommen en unik karakter og smagsprofil med forskellige lag af smagsnuancer fra de forskellige typer fad.

Botran Rare Blend Ex Agave Spirit Cask har en mahognifarve med gyldne undertoner. Duften er dyb og intens, med tydelige noter af ristet egetræ og subtile hint af agave, vanilje og citrusaromaer. Smagen byder på en velafbalanceret kombination af agave og ristet egetræ, med en let citronnote. Eftersmagen er præget af ristet egetræ og toner af mørk chokolade, der giver rommen en kompleks og velsmagende karakter. 40 % - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer7406293000308
LandGuatemala
ProducentBotran
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
Alder25 år
SolerametodikJa
FarveMørk rom
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørshonning
RomstilSpansk
FadtypeAgave Spiritus, American whiskey, Portvin, Sherry
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år