Nyhedsbrev

SBS Spring 2024: 9 nye aftapninger

Har du nogensinde undret dig over, hvordan en Grand Arome rom fra Reunion smager i forhold til en højester rom fra Jamaica? Med 1423's Single Barrel Selection har du chancen for at finde ud af det. I dette blogindlæg præsenterer vi de ni nye flasker SBS for foråret 2024.

Læs mere

Nyt Single Barrel Selection: 9 nye flasker + en giftbox

Har du nogensinde undret dig over, hvordan en rom fra Tahiti smager i forhold til en fra Jamaica? Med 1423's Single Barrel Selection har du chancen for at finde ud af det. I dette blogindlæg præsenterer vi de ti nye flasker SBS.

Læs mere

Appleton Estate Hearts Collection: Præsentation af to rom lagret i over 20 år

Appleton Estate's begrænsede udgaver af deres Hearts Collection fra 1993 og 2002 fejrer det rige jamaicanske terroir og kunsten i avanceret romfremstilling. I dette indlæg ser vi nærmere på dem og hvordan Hearts Collection opstod.

Læs mere

Nye produkter i kategorien ekstra sød sukkerrørsbaseret spiritus

Den ekstra søde og indimellem nærmest likør-lignende "rom" er populær hos mange, og vi har lige fået to nye produkter i den kategori ind i butikken. Læs mere om dem her.

Læs mere

Nye Whiskyer fra danske Mosgaard

Vi har fået to flasker fra danske Mosgaard i sortimentet. Det drejer sig om deres Single Cask Amontillado og deres Cask Experiment Series #3. Læs mere om dem her.

Læs mere

Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år