Nyheder

SBS Spring 2024: 9 nye aftapninger

Har du nogensinde undret dig over, hvordan en Grand Arome rom fra Reunion smager i forhold til en højester rom fra Jamaica? Med 1423's Single Barrel Selection har du chancen for at finde ud af det. I dette blogindlæg præsenterer vi de ni nye flasker SBS for foråret 2024.

Læs mere

SPOTLIGHT: SBS Jamaica 2020 WPE Rombo

Dyk ned i Rombos seneste samarbejde med den danske romimportør, 1423! Vi præsenterer vores nyeste rom i SBS-serien, denne gang fra Worthy Park Estate på Jamaica. Følg med i denne blog, hvor vi kaster lys over destilleriet og udforsker, hvad der gør denne rom unik.

Læs mere

TV-indslag om Rombo

René Sten fra Frederiksberg Lokal TV var forbi vores fine butik på Falkoner Allé. Se hele indslaget i dette indlæg.

Læs mere

Michter's kåret til verdens mest beundrede whiskymærke

Michter’s har som det første amerikanske destilleri nogensinde vundet en af de højeste anerkendelser indenfor whiskyverdenen. De er kåret af Drinks International som verdens mest beundrede whiskey. Hermed kan de tilslutte sig gruppen af ikoniske brands som Yamazaki og Springbank. Se hele den årlige top 50-liste i dette blogindlæg. Her kan du også se, hvor danske Stauning er landet på listen.

Læs mere

Spotlight: Plantation Rombo Single Cask Guyana 2011 Big Peat

Plantation Rombo Single Cask Guyana 2011 Big Peat er resultatet af utallige smagssessioner, hvor vi til sidst fandt en rom, der virkelig skilte sig ud i kompleksitet og renhed. Men hvad gør den så bemærkelsesværdig? Tag med på en dybdegående smagsrejse og udforsk den fascinerende historie bag denne exceptionelle rom.

Læs mere

Min egen rom: Fra fad til flaske

Dyk ned i alle mulighederne i ‘Min egen rom’-universet! Fra fadtyper til alkoholprocent - bliv klogere på hvordan du skræddersyer din egen romoplevelse. Fra ægte rom-entusiaster til nybegyndere, denne guide har noget for alle.

Læs mere

En whisky-samling der er Shakespeare værdig

Macbeth: En samling af 42 karakters af Livingstone og Elixir Distillers

Dyk ned i en verden hvor Shakespeares mest mørke og forførende karakterer møder nogle af verdens fineste whiskyer. Fra den dybe tørv af Islay til de sødmefulde noter af Speyside, lad os udforske en samling, der ville få Macbeth selv til at udbryde: 'By the pricking of my thumbs, Something whisky this way comes!'

Læs mere

Nyt Single Barrel Selection: 9 nye flasker + en giftbox

Har du nogensinde undret dig over, hvordan en rom fra Tahiti smager i forhold til en fra Jamaica? Med 1423's Single Barrel Selection har du chancen for at finde ud af det. I dette blogindlæg præsenterer vi de ti nye flasker SBS.

Læs mere

Rombo byder velkommen til en eksklusiv skat: The Macallan Red Collection 50 Years Old

Vi kan med stolthed præsentere, at vi har fået The Macallan Red Collection 50 Years Old i butikken.

Men hvordan er sådan en distingveret herre endt hos Rombo? Hvad betyder samarbejdet med Macallan betyder for os? Hvem mon køberen af sådan en flaske kan være?

Læs mere

Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år