Black Tot Master Blender’s Reserve 2023 rom

1.595,00  DKK
På lager online og i butik

Black Tot Master Blender’s Reserve rom har fået sit navn efter ’Black Tot’, den sidste daglige romration, der blev udskænket til den britiske flåde den 31. juli 1970. Rommen er en hyldest til den historiske navy rom og er sammensat af melassebaseret, lagret rom fra Trinidad, Barbados, Jamaica, Guyana og Grenada samt rom fra sidste års Master Blender’s udgivelse. Rommen har således mange forskellige lag og smagsnuancer, og er en fejring af roms diversitet. 54,5% - 70 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Black Tot Master Blender’s Reserve rom 2023 er en blandingsrom efter bedste britiske navy-tradition. I år har Elixir Distillers Master Blender, Oliver Chilton, forsøgt at skabe en blanding, der er tættere på den oprindelige Navy-rom med en tungere mundfølelse og rige noter af trærøg, espresso og kakao. Som altid har han også forsøgt at sætte sit eget præg på blandingen, i år ved at inkludere en rom fra Grenada, destilleret i 1993, for at tilføje dybde og fremhæve rige appelsinolienoter.

Blandingen begyndte med rom trukket fra Elixir Distillers konstante blanding - deres Master Blender's Reserve fra sidste år. Fade blev derefter udvalgt fra Trinidad, Barbados, Jamaica, Guyana og Grenada. En større andel af Guyana-komponenten blev inkluderet i dette års blanding. Lakrids og muscovado i denne rom hjælper med at genskabe de unikke smagsprofiler, den oprindelige Navy-rom udviste for over et halvt århundrede siden. Du kan finde hele blend breakdownet her.

Disse fem unikke landsblandinger blev derefter kombineret med deres konstante reserve, lagdelt og perfekt afbalanceret, for at bringe dig Master Blender's Reserve 2023.

Når du først dufter til den, mødes du af en aroma af blodappelsin prydet med nelliker, som blander sig med noter af rubinrød portvin og et strejf af kanel. Ved første smag træder smagene fra lakridsstænger, toffee og kirsebærdrops frem. Disse dybe, fyldige noter komplementeres perfekt af den skarpe smag af appelsinmarmelade, der skærer igennem. Eftersmagen er præget af rosin, toffee og chokolade. Disse rige noter dvæler i munden og afrundes med hints af kanel og muskatnød. 54,5% - 70 cl.

 

Specifikationer
Varenummer5060880927540
LandBarbados, Grenada, Guyana, Jamaica, Trinidad
ProducentElixir Distillers, Foursquare, Worthy Park
Cl.70 cl.
Alkohol procent54,5%
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseMelasse
FadtypeAmerikansk egetræ, Europæisk egetræ
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodePot, Kolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år