19 - Barbados Pot Still ulagret rom på Virgin Oak-fad (betaling af 1. rate)

26.750,00 DKK
På lager online og i butik

Køb din helt egen Barbados Pot Still 0 års ulagret rom, som skal starte sin lagring på et 50 liters Virgin Oak-fad. Da rommen ikker er forhåndslagret, men vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 50 liters Virgin Oak-fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig efter 1-3 år. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Køb din helt egen Barbados Pot Still 0 års ulagret rom, som skal starte sin lagring på et 50 liters Virgin Oak-fad. Da rommen ikker er forhåndslagret, men vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 50 liters Virgin Oak-fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig efter 1-3 år. Det kan du beslutte - evt. i samråd med os - efter at have smagt en fadprøve undervejs.

Barbados' West Indies Rum Distillery (WIRD) laver både kolonne-destilleret rom og som i dette tilfælde pot still-rom, som byder på en dyb og rig smagsoplevelse. 100% pot still destillation resulterer i en fyldigere, mere olieagtig mundfølelse. Rommen fremviser nuancer af moden frugt, herunder tropiske frugter og citrus, som er typiske for pot still-produkter. Samtidig kan man også opdage en let mineralitet, karakteristisk for mange Barbados rom. Afslutningsvis sikrer WIRD Pot Still rom en blød og vedvarende eftersmag, der elegant binder smagsnuancerne sammen, hvilket gør den til en unik repræsentation af Barbados' romtradition.

Når rom lagres i friske egetræsfade, kendt som Virgin Oak-fade, skaber det en markant påvirkning på dens smagsprofil og farve. Sådanne fade fremhæver en intens træagtig karakter i rommen, beriget med noter af egetræ og cedertræ. Samtidig fremkommer smagsnuancer af vanilje og karamel, resultatet af egetræets naturlige forbindelser. Rommen kan også antage krydrede undertoner, som sort peber og kanel. Derudover bidrager fadet med tanniner, som giver en tørrere mundfølelse og balancerer rommens sødme. Denne lagringsmetode giver også rommen en dybere farve.

Hvis du f.eks vælger at tappe rommen ved 46% og i 50 cl, så vurderer vi, at der vil blive ca. 115 flasker. Antallet af flasker vil naturligvis ændre sig, hvis du vælger en alkohol-% og 70 cl flasker i stedet.

Bemærk, at de 26.750 kr. er første rate af i alt 2 rater, og at den anden rate på estimerede 10.676 kr. skal betales, når lagringen er overstået, og når der skal tappes på flaske. De 10.676 kr. kan variere afhængigt af fordampning i fadet, dit valg af flaskestørrelse og dit valg af den endelige alkohol-% (f.eks. 40%, 46% eller 60%). Alt dette kan du læse mere om via dette link.

Specifikationer
Varenummer10917
LandBarbados
FadtypeVirgin Oak
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år