9 - Barbados Pot Still ulagret rom på sherryfad (betaling af 1. rate)

22.025,00 DKK
På lager online og i butik

Køb din helt egen Barbados Pot Still 0 års ulagret rom, som skal starte sin lagring på et 40 liters ex-sherryfad. Da rommen ikke er forhåndslagret, men vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 40 liters ex-sherry fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig efter 1-3 år. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Køb din helt egen Barbados Pot Still 0 års ulagret rom, som skal starte sin lagring på et 40 liters ex-sherryfad. Da rommen ikke er forhåndslagret, men vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 40 liters ex-sherry fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig efter 1-3 år. Det kan du beslutte - evt. i samråd med os - efter at have smagt en fadprøve undervejs.

Barbados' West Indies Rum Distillery (WIRD) laver både kolonne-destilleret rom og som i dette tilfælde pot still-rom, som byder på en dyb og rig smagsoplevelse. 100% pot still destillation resulterer i en fyldigere, mere olieagtig mundfølelse. Rommen fremviser nuancer af moden frugt, herunder tropiske frugter og citrus, som er typiske for pot still-produkter. Samtidig kan man også opdage en let mineralitet, karakteristisk for mange Barbados rom. Afslutningsvis sikrer WIRD Pot Still rom en blød og vedvarende eftersmag, der elegant binder smagsnuancerne sammen, hvilket gør den til en unik repræsentation af Barbados' romtradition.

Når rom lagres i Pedro Ximénez (PX) sherryfade, erhverver den dybe noter fra denne søde sherry. PX tilfører rommen intens sødme, nuancer af tørrede frugter som rosin og sveske, samt hints af karamel og mørk chokolade. Den mørkebrune farve fra PX-sherryen kan også gøre rommen dybere i nuance. Resultatet er en rig, kompleks rom med en fløjlsagtig mundfølelse og dessertagtige undertoner.

Hvis du f.eks vælger at tappe rommen ved 46% og i 50 cl, så vurderer vi, at der vil blive ca. 92 flasker. Antallet af flasker vil naturligvis ændre sig, hvis du vælger en alkohol-% og 70 cl flasker i stedet.

Bemærk, at de 22.025 kr. er første rate af i alt 2 rater, og at den anden rate på estimerede 8.541 kr. skal betales, når lagringen er overstået, og når der skal tappes på flaske. De 8.541 kr. kan variere afhængigt af fordampning i fadet, dit valg af flaskestørrelse og dit valg af den endelige alkohol-% (f.eks. 40%, 46% eller 60%). Alt dette kan du læse mere om via dette link.

Specifikationer
Varenummer10907
LandBarbados
FadtypeSherry
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år