Auchentoshan American Oak Single Malt Whisky

285,00  DKK
På lager online og i butik

Auchentoshan American Oak er en single malt scotch whisky, der er tredobbelt destilleret og modnet udelukkende i amerikanske bourbonfade. Resultatet: en Lowland Single Malt Whisky med søde aromaer af vanilje og kokos – sammen med den karakteristiske bløde, delikate Auchentoshan-smag. 40% – 70cl. Se mere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Auchentoshan American Oak er en single malt scotch whisky, der er tredobbelt destilleret og modnet udelukkende i amerikanske bourbonfade. Resultatet: en Lowland Single Malt Whisky med søde aromaer af vanilje og kokos – sammen med den karakteristiske bløde, delikate Auchentoshan-smag.

Når du vælger din Auchentoshan American Oak, skal du kigge efter den levende, klare guld farve. Denne farve stammer fra den delikate modningsproces i bourbonfade. Næsen vil opfange en dynamisk bourbon-infunderet vanilje og kokos, suppleret med lag af livlig citrusfrugt, hvilket gør denne scotch single malt fra Auchentoshan til noget helt særligt. På tungen oplever man en forfriskende glat whiskysmag, livlig med noter af vaniljecreme, kokos og hvid fersken. Afslutningen er sprød, domineret af sukkerholdig grapefrugt og et vedvarende hint af krydderi.

Som al Auchentoshan whisky er American Oak en virkelig alsidig Single Malt. Den gør underværker som en Auchentoshan & Ale, er glad for at stå alene, rent eller over is, men ryster også nogle klassiske cocktails op, som du muligvis ikke tror fungerer med Single Malt whisky. 40% – 70cl.

Specifikationer
Varenummer5010496003565
LandSkotland
ProducentAuchentoshan
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
FadtypeBourbon
WhiskyregionLowland
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år