Ardbeg Uigeadail Single Malt Whisky

699,00  DKK
På lager online og i butik

Ardbeg Uigeadail Islay Single Malt Whisky (udtales OOG-en-Dal) lever op til Ardbeg's traditionelle, dybe, røgede whisky noter med saftig rosin og toner af gamle sherry fade. Den er ikke koldt-filtreret og har høj styrke, hvilket bevarer den optimale smag og giver mere krop og dybde. Ardbeg Uigeadail blev da også udnævnt til World Whisky of the Year i Jim Murray's "Whisky Bible" 2009 og fik. bl.a. ros for "kompleksitet på et niveau, som kun en håndfuld destillerier i verden kan drømme om at opnå". 54,2% - 700 ml. Se mere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Ardbeg Uigeadail whisky fik desuden 97.5/100 point i Jim Murray's Whisky Bible 2012 - ingen whisky i hele verden scorer højere end dette. Ardbeg Uigeadail er ikke koldt-filtreret og har beholdt sin fulde kraft og styrke. Det give den optimale smag og mere krop og dybde.

Duft: Rig og tung med røgede aromater, intenst krydret og perfekt integreret. Ved fuld styrke er den oprindelige aroma en fortryllende blanding af varm julekage, valnøddeolie og Parma violer, der er fusioneret med friske havkrydderier, cedertræ og fyrnåle. Ulmende, røget kul og den dybe duft af velsmurt læder bringer varme til scenen. Sødme af sirup karameller og chokoladeovertrukne rosiner bringer nydelse igennem røgen. Smag: Krydret og fyldig med en dyb struktur, hvilket skaber en spændende balance imellem sødme, krydderi og røg. Smagen er i første omgang sød som julekage, der suger sig ind i tungen. En byge af vinterkrydderier sætter ud i en røget, krydret eksplosion, der imødegås ved en overdådig fornemmelse af honning-glaseret, røget mad og sej sirup på ganen. Bølger af dybe, røgfyldte toner og rige aromaer bygges op på ganen som en fin Montecristo cigar. Eftersmag: Utrolig lang og sej med dvælende rosin, dybe mokkatoner og rig aromatisk røg i en perfekt integreret finish. 54,2% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5010494220278
LandSkotland
ProducentArdbeg
Cl.70 cl.
Alkohol procent54,2%
FadtypeBourbon
WhiskyregionIslay
Peat / TørverøgHøj
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år