Angostura Tamboo Spiced

249,00  DKK
På lager online og i butik

Angostura Tamboo Spiced "spirit drink" er baseret på den legendariske Angostura rom – tilsmagt med caribiske krydderier som kanel, kardemomme og nelliker – naturligt sødet med sukkerrørsmelasse. En gylden, varm og krydret sukkerrørsspiritus skabt til livets festlige stunder med dans, musik og sjov i gaden. Navnet stammer fra den såkaldte Tamboo Bamboo, en bambustromme, som har sørget for karnevalsrytmer i gaderne på Trinidad & Tobago siden 1884. 40% - 70 cl. Yderligere information herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Angostura Tamboo Spiced "spirit drink" er baseret på den legendariske Angostura rom – tilsmagt med caribiske krydderier som kanel, kardemomme og nelliker – naturligt sødet med sukkerrørsmelasse. En gylden, varm og krydret sukkerrørsspiritus skabt til livets festlige stunder med dans, musik og sjov i gaden. Navnet stammer fra den såkaldte Tamboo Bamboo, en bambustromme, som har sørget for karnevalsrytmer i gaderne på Trinidad & Tobago siden 1884. I øvrigt længe før ”steel drums” blev opfundet på øerne.

Angostura Tamboo Spiced har en fortryllende ravfarve. I duften indfanges man hurtigt af en krydret og rig aroma, hvor noter af vanilje og toffeeæbler træder tydeligt frem. Dette suppleres af subtile hints af kardemomme og kanel, der tilsammen skaber en dyb og indbydende oplevelse. Når den først berører tungen, mærkes en varm kanel, der smukt komplementerer den fremtrædende vanilje og noter af kage. Drikken fortsætter med at fortrylle med sine indbydende nuancer af muskatnød og røget kardemomme, før den kulminerer i en blød afslutning med smag af marcipan. Den har en medium lang eftersmag, der efterlader en lyst til at tage endnu en tår. 40% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer0075496333536
LandTrinidad & Tobago
ProducentAngostura
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
FarveMørk rom og sukkerrørsspiritus
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år