Angostura Cask Collection No.1 Oloroso Sherry Cask Rum - Edition 3

799,00  DKK
På lager online og i butik

Angostura Cask Collection No.1. First Fill Oloroso Sherry Cask er den 3. udgave af Angostura’s Cask Collection No.1 serie. Der er lavet 16.200 flasker af denne 3. udgave til verden. Dette er den første rom, som Angostura har modnet i sherryfade.  40% - 70 cl. Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Angostura Cask Collection No.1 Oloroso Sherry Cask Rum Edition 3 er en såkaldt dobbeltlagret rom, der indledningsvis er lagret på amerikanske bourbonfade for derefter at blive lagret på brugte Oloroso sherryfade i yderligere 9 måneder.

Denne særlige aftapning af tredje udgave af Angostura No. 1 Cask Collection blev produceret ved hjælp af en unik blanding af modne, lagrede rom af høj kvalitet alle udvalgt med omhu og præcision og valgt på baggrund af deres unikke smag og karaktertræk. Tappet ved 40% og er den første rom, som Angostura har modnet i sherry-fade.

Angostura® Cask Collection No. 1 Oloroso Sherry er en udsøgt, silkeblød kompleks blanding – skabt med en fusion af teknikker, der er lært fra den gamle verden og forfinet i den nye verden.

Den har en rig ravfarve med en enestående klarhed. Du vil opleve varme, afrundede aromaer med en delikat duft af kakao, melasse, egetræ og søde svesker. Smagen er en dejlig, velafbalanceret blanding med noter af træagtighed, ristede nødder og antydninger af sherry. Rommen har en medium krop og en medium, rund og egeagtig eftersmag, der fuldender den samlede smagsoplevelse. 40% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer0075496332515
LandTrinidad & Tobago
ProducentAngostura
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
FarveMørk rom
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilSpansk
FadtypeOloroso Sherry
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år