A.H. Riise Julekalender 2023

595,00  DKK
Ikke på lager

A.H. Riise Julekalender 2023 er en mulighed for at forkæle dig selv, eller en du holder af med en personlig smagsoplevelse. Med 24 varianter fra A.H. Riises nuværende sortiment og kommende produkter er denne romjulekalender den perfekte introduktion til A.H. Riises søde univers. Yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

A.H. Riise Julekalender 2023 er en mulighed for at forkæle dig selv, eller en du holder af med en personlig smagsoplevelse. Med 24 varianter fra A.H. Riises nuværende sortiment og kommende produkter er denne romjulekalender den perfekte introduktion til A.H. Riises søde univers.

Denne kalender indeholder smagsprøver på nogle af de mest udsøgte og velsmagende rom-blends, du endnu ikke har smagt. Den gemmer også på nogle af de historier, møder og begivivenheder, der har bragt de velsmagende dråber til live.

I 1838 rejste en ung apoteker ved navn ALBERT HEINRICH RIISE til Vestindien. Her producerede han rom og medicin og bidrog til opdagelsen af flere nye plante- og dyrearter. Men først og fremmest grundlagde han en stor familie og mange venskaber, der fører helt frem til i dag.

De 24 OPLEVELSER i denne æske repræsenterer en historisk rejse i A.H. Riises smagsunivers, fra prisvindende blends basereet på deres vestindiske arv og flådetraditioner til moderne fortolkninger baseret på ny samarbejder.

LÆN DIG TILBAGE, LUK OP OG NYD - SKÅL!

Specifikationer
Varenummer5712421111009
ProducentA.H. Riise
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år