A.H. Riise XO Founders Reserve No 6

569,00 DKK
På lager online og i butik

A.H. Riise XO Founders Reserve no. 6 er den sjette udgivelse i Founders Reserve-serien af sorte XO’er fra A.H. Riise. Udgivelserne adskiller sig fra hinanden med hver deres farve på etiketten og hver deres alkoholprocent. Limited edition. 45,5% - 70 cl.  Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

A.H. Riise Founders Reserve no. 6 er den sjette udgivelse i den eftertragtede Founders Reserve-serie. Serien, der oprindeligt kun skulle være på 3 forskellige udgivelser, er blevet udvidet og er endt med at omfatte i alt 6 forskellige blends med 6 forskellige udtryk, både hvad angår alkoholstyrke og farve på batchangivelsen på etiketten. Dette er derfor den sidste i rækken af den populære serie.

Denne 6. udgave af A.H. Riise Founders Reserve er en ’superior spirit drink’ baseret på rom fra De Vestindiske Øer og Centralamerika og en limited batch-udgivelse på 13.665 flasker til hele Europa. Hver flaske er nummereret med et batch- og flaskenummer, og serien er gået hen og blevet et samlerobjekt blandt A.H. Riise-fans. Hører man til dem, der gerne vil have hele serien, skal man derfor ikke tøve for længe. Limited edition. 45,5% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5712421104001
LandCaribien
ProducentA.H. Riise
Cl.70 cl.
Alkohol procent45,5%
FarveMørk rom
SødmeskalaEkstra sød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilSpansk
FadtypeBourbon
LagringsklimaKontinentalt
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år